Van Willy Oosterwijk kreeg ik  een bericht over het klootschieten.  Ja u leest het goed, dat betekent dat Gerard Olde Riekerink er als gedelegeerde mee ophoudt!  En dat na 40 jaren trouwe dienst! Laten we hopen dat hij daarvoor op passende wijze wordst bedankt. En ja iedereen is welkom bij het klootschieten. Ook als u denkt dat u er niet goed in bent. Een prima gelegenheid om oud collega's te treffen en bij te praten. En dan het bericht:
 
Beste klootscheeters/klootscheeterinnen,

Het klootschietseizoen staat weer voor de deur. De winter, nou ja winter, is weer bijna voorbij en als de lente nadert dan lonkt het gras en de straat weer om onze klootschietkwaliteiten met elkaar te testen. Bij onze installatie in november 2019 hebben wij al aangegeven te gaan werken met promotie en degradatie. Voor het komend seizoen hebben wij aan de hand van de resultaten van het afgelopen seizoen de diverse klassen opnieuw ingedeeld. Hieronder staan de data en plaatsen waar de wedstrijden plaatsvinden. Aanvang van alle wedstrijden is zoals gewoonlijk 13.00 uur.

21 april 2020:

DEURNINGEN         Koppelwedstrijd                            Organisatie: Ben Droppers, John Haverkate, Ben Wolbers

19 mei 2020:

REUTUM                Invitatiewedstrijd                            Organisatie: Almelo( Hans van Dongen)

16 juni 2020:

OLDENZAAL          NK Klootschieten Hollinkbaan        Organisatie: Willy Oosterwijk/Gerard Huttenhuis

15 september 2020:

LEMSELO             Locatie:     ??                           Organisatie: Andre Herink, Andre Postel, Nico Mensink

20 oktober 2020:

LATTROP              Frensdorferweg                                  Organisatie: Anne Weegink, Ed Broekhuis

17 november 2020:

OLDENZAAL         Snertwedstrijd   Hollinkbaan        Organisatie: Jan van der Meer, Bennie Beuvink

 

Voor elke wedstrijd krijgen jullie bericht via Jules met het verzoek je op te geven. Wij hopen op een mooi klootschietseizoen en wensen jullie nu al vast heel veel klootscheetplezier. Tot 21 april 2020.

De gedelegeerden,

Jules Huiskes, Ed Broekhuis, Willy Oosterwijk.

Voor de  Voorjaarsreis, Najaarsreis en Eindejaarsbijeenkomt zie Uitstapjes.  Of en wanneer deze gepland worden kan pas na de ALV  van 6 maart definitief melding gemaakt worden op de website en na het bekend worden van de ontvangen subsidie.

De voorjaarsreis, najaarsactiviteit en eindejaarsbijeenkomenst staan bij de link rechts; "Uitstapjes".

De PSOVT activiteiten voor 2020 staan hier nog niet vermeld omdat er geen ALV van de PSOVT is geweest en er in zijn algemeenheid  ook nog geen besluiten over de activiteiten zijn genomen.

Wadlopen: Hans Olthof, de gedelegeerde van het wadlopen, gaf door dat hij op 28 augustus weer een tocht gaat organiseren.

Klootschieten:  kijk daarvoor bij de link Klootschieten en wacht u op mail van de gedelegeerden om te horen of een activiteit doorgaat.

 
Indien u bent ingelogd kunt u hier de lijst van contactpersonen inzien, lees verder
Elke vrijdagmiddag 16.00 uur tot 17.00 uur zaalvoetbal Deurningen (m.u.v. vakantiemaanden) NB ook wachten op bericht of en wanneer dit wordt opgestart.
Landelijk en Eenheid: nog niet bekend.