Van Willy Oosterwijk kreeg ik  een bericht over het klootschieten.  Ja u leest het goed, dat betekent dat Gerard Olde Riekerink er als gedelegeerde mee ophoudt!  En dat na 40 jaren trouwe dienst! Laten we hopen dat hij daarvoor op passende wijze wordt bedankt. En ja iedereen is welkom bij het klootschieten. Ook als u denkt dat u er niet goed in bent. Een prima gelegenheid om oud collega's te treffen en bij te praten. En dan het bericht:
 
Beste mensen. I.v.m. de coronamaatregelen is tot nu toe niets toegestaan. Zodra er weer wedstrijden georganiseerd worden wordt dat hier velmeld.

 

Voor elke wedstrijd krijgen jullie bericht via Jules met het verzoek je op te geven. Wij hopen op een mooi klootschietseizoen en wensen jullie nu al vast heel veel klootscheetplezier. Tot 21 april 2020.

De gedelegeerden,

Jules Huiskes, Ed Broekhuis, Willy Oosterwijk.

Voor de  Voorjaarsreis, Najaarsreis en Eindejaarsbijeenkomt zie Uitstapjes.  Of en wanneer deze gepland worden kan pas na de ALV  van 6 maart definitief melding gemaakt worden op de website en na het bekend worden van de ontvangen subsidie.

De voorjaarsreis, najaarsactiviteit en eindejaarsbijeenkomenst staan bij de link rechts; "Uitstapjes".

De PSOVT activiteiten voor 2020 staan hier nog niet vermeld omdat er geen ALV van de PSOVT is geweest en er in zijn algemeenheid  ook nog geen besluiten over de activiteiten zijn genomen.

Wadlopen: Hans Olthof, de gedelegeerde van het wadlopen, gaf door dat hij op 28 augustus weer een tocht gaat organiseren.

Klootschieten:  kijk daarvoor bij de link Klootschieten en wacht u op mail van de gedelegeerden om te horen of een activiteit doorgaat.

 
Indien u bent ingelogd kunt u hier de lijst van contactpersonen inzien, lees verder
Elke vrijdagmiddag 16.00 uur tot 17.00 uur zaalvoetbal Deurningen (m.u.v. vakantiemaanden) NB ook wachten op bericht of en wanneer dit wordt opgestart.
Landelijk en Eenheid: nog niet bekend.