Van de klootschieters ontving ik het volgende bericht. 

Beste klootscheeters/klootscheeterinnen,

Na alle Corona perikelen is het weer mogelijk om de straat of de baan op te gaan. Zoals altijd na de zomerstop gaan wij naar Lemselo, Lattrop en Oldenzaal.

 

14 september 2021:       LEMSELO                            Baan K.V. Lemselo          Organisatie: Andre Herink, Andre Postel, Nico Mensink

19 oktober 2021:             LATTROP                             Frensdorferweg               Organisatie: Anne Weegink, Ed Broekhuis

23 november 2021:         OLDENZAAL                      Hollinkbaan                        Organisatie: Jan van der Meer, Bennie Beuvink

Aanvang van alle wedstrijden is zoals gewoonlijk 13.00 uur.

Voor elke wedstrijd krijgen jullie bericht via Jules met het verzoek je op te geven. Wij wensen jullie nu al vast heel veel klootscheetplezier.

Ik heb mij destijds opgegeven als gedelegeerde samen met Ed Broekhuis en Willy Oosterwijk.

Het is niet geworden wat ik ervan verwacht had reden waarom ik eind dit jaar stop als gedelegeerde.

Met vriendelijke groet

Jules Huiskes

 

nb Wil je \ze mailen, kijk dan bij contactpersonen PSOVT, daarvoor moet je wel ingelogd zijn

 

 

Voor de  Voorjaarsreis, Najaarsreis en Eindejaarsbijeenkomt zie Uitstapjes.  Of en wanneer deze gepland worden kan pas na de ALV  van 6 maart definitief melding gemaakt worden op de website en na het bekend worden van de ontvangen subsidie.

De voorjaarsreis, najaarsactiviteit en eindejaarsbijeenkomenst staan bij de link rechts; "Uitstapjes".

De PSOVT activiteiten voor 2021 staan hier deels nog niet nog niet vermeld omdat er geen ALV van de PSOVT is geweest. De activiteiten kunnen weer worden opgestart voor zover dat past binnen de Corona voorschriftenn.  Voor een deel zijn de gedelegeerden ook wel weer begonnen de activiteiten op te starten, doch daar hebben we nog geen overzicht van.

Wadlopen: Hans Olthof, de gedelegeerde van het wadlopen, gaf door dat hij op 28 augustus weer een tocht gaat organiseren, doch deze is al volgeboekt.

Klootschieten:  kijk daarvoor bij de link Klootschieten en wacht u op mail van de gedelegeerden om te horen of een activiteit doorgaat.

Volleybal / Kees de Looze Toernooi. Op 10 november wordt dit toernooi weer gehouden in Ootmarsum. Alle AFDELINGEN worden uitgenodigd een team ter beschikking te stellen. Wil je meer info en / of wil je je opgeven, dan kan dat uiterlijk voor 30 oktober bij Hans Giesselink . Voor meer info kun je ook kijken bij de categorie Nieuws, doch dan moet je wel zijn ingelogd!.

 

Indien u bent ingelogd kunt u hier de lijst van contactpersonen inzien, lees verder
Elke vrijdagmiddag 16.00 uur tot 17.00 uur zaalvoetbal Deurningen (m.u.v. vakantiemaanden) NB ook wachten op bericht of en wanneer dit wordt opgestart.
Landelijk en Eenheid: nog niet bekend.