De voorjaarsreis, najaarsactiviteit en eindejaarsbijeenkomenst staan bij de link rechts; "Uitstapjes".

De PSOVT activiteiten voor 2021 staan hier deels nog niet nog niet vermeld omdat er geen ALV van de PSOVT is geweest. De activiteiten kunnen weer worden opgestart voor zover dat past binnen de Corona voorschriftenn.  Voor een deel zijn de gedelegeerden ook wel weer begonnen de activiteiten op te starten, doch daar hebben we nog geen overzicht van.

Wadlopen: Hans Olthof, de gedelegeerde van het wadlopen, gaf door dat hij op 28 augustus weer een tocht gaat organiseren, doch deze is al volgeboekt.

Klootschieten:  kijk daarvoor bij de link Klootschieten en wacht u op mail van de gedelegeerden om te horen of een activiteit doorgaat.

Volleybal / Kees de Looze Toernooi. Op 10 november wordt dit toernooi weer gehouden in Ootmarsum. Alle AFDELINGEN worden uitgenodigd een team ter beschikking te stellen. Wil je meer info en / of wil je je opgeven, dan kan dat uiterlijk voor 30 oktober bij Hans Giesselink . Voor meer info kun je ook kijken bij de categorie Nieuws, doch dan moet je wel zijn ingelogd!.

 

Indien u bent ingelogd kunt u hier de lijst van contactpersonen inzien, lees verder
Elke vrijdagmiddag 16.00 uur tot 17.00 uur zaalvoetbal Deurningen (m.u.v. vakantiemaanden) NB ook wachten op bericht of en wanneer dit wordt opgestart.
Landelijk en Eenheid: nog niet bekend.
 

You have no rights to post comments