De voorjaarsreis voor vorig jaar ( 2020) moesten we cancelen en ook dit voorjaar durven wij het nu nog niet aan een busreis te plannen. Wij wachten de ontwikkelingen af en gaan bv al wel weer een barbecue plannen einde zomer.
Wij verwachten dat de meeste leden van ons op korte termijn gezien de corona nog niet graag samen in een bus op reis gaan, ook al zou het weer mogen, ook al zijn wij dan allemaal al gevaccineerd.
 

 

 

De reis wordt dus nog niet gepland en  u kunt zich dus niet opgeven.

NB: nieuwOns bank rekening nr. is dus gewijzigd! Wij hebben nu een bankrekening bij de RegioBank. Het bankrekening nr. van de Senioren Politie Twente is nu :  NL24 RBRB 0778 1297 21

Bij opgave svp uw naam en die van uw partner.

Was u nog geen lid dan kan dat nog steeds via de link lid worden.

Hebt u geen vaste partner (meer), dan kunt een introducé meenemen i.o.m. het bestuur.

De kosten daarvoor zijn voor deze reis de eigen bijdrage van €25,- + €12,50 .

Voor de Eindejaarsbijeenkomst hebben wij voor 2021 vast een datum gepland, namelijk woensdag 15 december 2021. We zijn al bijeen geweest als bestuur om alles te regelen, doch we wachten even tot de laatste coronamaatregelen bekend zijn. U hoort daarna bijtijds of en hoe het door kan gaan via facebook, nieuwsflits en uiteraard op de website.

 

De oude info  blijft staan tot de nieuwe eindejaars wordt gehouden,  zodat u kunt zien wat wij normaliter regelen voor de eindejaarsbijeenkomst.

Welkom

Iedereen werd bij aankomst buiten bij de Molenberg welkom geheten door de midwinterhoornblazers Jan Willink,Jan van Raalte en Stephanie Eidhof, waardoor je meteen in de goede stemming geraakte. Beste midwinterhoornblazers bedankt!

 Karlijn Baalman

CarlijnBaalmanOnze districtschef Karlijn Baalman was ook aanwezig. Zij voerde kort het woord en prees het bestaan van een dergelijke bijeenkomst. Zij stelde zich nog kort voor omdat het de eerste keer was dat ze in ons midden was. Ze sprak ook de verwachting uit dat we nog lang zo konden doorgaan. Ook gaf ze aan dat er nog veel kennis bij de senioren zou zijn en ze hoopte daar nog gebruik van te kunnen maken.

Ze is nog geruime tijd geweest om met vele aanwezigen te kunnen bijpraten. Uiteraard is ze door ons uitgenodigd om ons concreet te informeren over de door haar genoemd inzet van onze senioren. Als daarover iets bekend wordt zal dat doorgegeven worden aan onze leden.

 

Willem Rödel

Zoals gebruikelijk heeft ook de voorzitter van de psovt ons toegesproken. Helaas was dat kort omdat de microfoon het begaf. Duidelijk was wel dat hij ons zou blijven steunen. Hij sprak de hoop en verwachting uit dat vele "Dienstverlaters" lid zouden worden en hij zou dat zeker doen.Ook gaf hij nog aan dat we elkaar nog hard nodig gaan hebben gezien de voornemens van het korps de subsidie te gaan verminderen.

 

Onze voorzitter

Onze voorzitter Jurrie van der Geize heeft de sprekers bedankt voor hun mooie woorden. Hij sprak ook de hoop uit dat we nog lang zo konden doorgaan, dat we daarvoor de nodige steun zouden krijgen en dat onze leden ook doorgeven dat de eindejaarsbijeenkomst, evenals onze andere activiteiten de moeite waard zijn. De volledige reactie van onze voorzitter kunt u hier lezen

Gerrit Engelbertink

Na afloop bedankte Gerrit Engelbertink het bestuur voor de activiteiten van dit jaar, met name voor deze middag. En ja hij bedankte ook het personeel van de Molenberg voor al het voortreffelijke eten.

 

De  info van afgelopen jaar blijft nog even staan zodat u kunt zien wat u eventueel gemist hebt.

 

flyer SPT eindejaars 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Invulling middag

Zoals gebruikelijk ontvangst met koffie en krentewegge, gratis drinken en afsluiting met stamppotbuffet. Natuurlijk gevolgd door een uitgebreid dessert met diverse puddingen en ijstaart.    

Bezoek districtschef
En ja ook onze districtschef Karlijn Baalman heeft toegezegd te komen en zij zal ook even het woord voeren.   

Midwinterhoornblazers

Ook de midwinterhoorn-blazers hebben weer toegezegd te zorgen voor de speciale ontvangst zodat u meteen weer in de stemming bent. Vast onze dank daarvoor.

Opgeven eindejaars

Onze leden kunnen zich daarvoor opgeven door betaling van €5,- per persoon op bankrekening nr. NL24 RBRB 0778 1297 21 van de Senioren Politie Twente. Bij opgave svp uw naam en die van uw partner.Introducees ( zijn dus niet leden) kunnen i.o.m. het bestuur meekomen tegen betaling van de kostprijs van €31,50,- per persoon. Ook in dat geval graag de naam van die introducee opgeven bij betaling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koud en warm buffet bij de Molenberg.
 
Zoals het er nu bijstaat lijkt het erop dat we op woensdag 8 september  de geplande Najaarsactiviteit kunnen gaan houden. Wij gaan er vanuit dat velen van u zullen komen en volgens de beheerder van de Molenberg wordt een barbecue, zoals we eerder planden,  dan te lastig en hij adviseerde een koud en warm buffet. Dus het wordt een ……..
Koud en warm buffet bij de Molenberg
Molenberg terrasWe starten om 15.00 uur met een drankje. De hele middag heeft u vrij drinken! Tegen 16.30 uur gaan we beginnen met het koud en warm buffet en we sluiten af met een  ijsbuffet.
Het is wel de bedoeling dat we alles in de buitenlucht gaan doen. Bij de Molenberg is inmiddels een groot overdekt terras ingericht, zodat we ook bij minder weer buiten kunnen zitten. Uiteraard laat de beheerder ( Jos voor de insiders) zijn inmiddels welbekende treintje lopen voor het geval  u behoefte mocht hebben aan een uitstapje.
 Valt het weer heel erg tegen, dan kunnen we ook naar binnen gaan. 
Ja even minder leuk om te moeten vermelden maar wij zullen ons wel aan de dan geldende coronamaatregelen moeten houden. Hoe die er op dat moment uitzien is even afwachten. We gaan er daarom wel vanuit  dat eenieder zijn verantwoordelijkheid neemt en dat u zich voor uw eigen en andermans veiligheid heeft laten vaccineren als u zich opgeeft. Deelname gratis voor leden
Ja u leest het goed. Voor leden is de deelname gratis. De schade van vorig jaar willen we graag even inhalen natuurlijk šŸ˜Š. Ook kan i.o.m. het bestuur, zoals eerder bepaald,  een lid een introduce ( niet lid)  meenemen, maar dan moet wel de kostprijs van €30,- betaald worden.
Opgave voor buffet
Wilt u zich opgeven voor het buffet dan kan  dat voor 1 september dit jaar bij onze penningmeester Ted Haitsma  mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld s.v.p. duidelijk uw naam en eventueel die van uw partner of introduce met telefoon nr. in de mail.
 
Bevestiging kan later komen
U kunt zich nu dus al wel opgeven, maar i.v.m. de vakantie perikelen kan het zijn dat u pas na 20 augustus de bevestiging krijgt.

Alsnog lid worden
Wil je alsnog lid worden om van deze unieke gelegenheid gebruik te maken, dan kan dat door  €12,50 per persoon (€25,- met partner) over te maken op bankrekening nr. NL24 RBRB 0778 1297 21 t.n.v. Senioren Politie Twente. Vermeld daarbij altijd svp mailadres en telefoon nr. zodat we bij vragen contact kunnen opnemen.

 

 

 

 

 

Betalingen altijd richten aan Seniorenpolitie twente bankrekening nr. NL24 RBRB 0778 1297 21.