Voorjaarsbijeenkomst 2022

De voorjaarsbijeenkomst had plaats op woensdag 6 april 14.00 uur, weer bij de Molenberg, Ootmarsumseweg 375 Reutum.

Veel van onze senioren hadden er naar uitgekeken en gelukkig kon het nu wel doorgaan al hadden we op het laatst nog veel afzeggingen van mensen die ziek waren. Zo ook onze "eregast" Karlijn Baalman, die zich nog kort voor aanvang had ziekgemeld. De deelnemers werden onthaald met koffie en thee een een heerlijke roomsoes.

JurrievdGOnze voorzitter Jurrie van der Geize heette iedereen welkom en stond daarbij ook stil bij de overledenen van het afgelopen jaar.

Hij sloot af  met het volgende gedicht:

DE MENSEN VAN VOORBIJ, ZIJ BLIJVEN MET ONS LEVEN.

DE MENSEN VAN VOORBIJ, ZE ZIJN MET ONS VERWEVEN.

IN LIEFDE, IN VERHALEN, IN BLOEMENGEUREN, IN EEN LIED DAT OPKLINKT UIT VERDRIET

 

Willem Rödel sprak ons daarna nog toe als voorzitter van de Psovt. Hij heeft ons uitgelegd waarom de Psovt het   niet eens is met de leiding van de Eenheid over de subsidie die gegeven wordt.

Het gaat om overeenkomsten die in het verleden zijn aangegaan en die nu zijn gewijzigd. Ook heeft Willem nog eens uitgelegd dat wij als Senioren nog altijd lid zijn van de Psovt volgens de statuten. Als het aan het bestuur ligt blijft dat zo.

Daardoor kunnen wij ook nog steeds deelnemen aan de activiteiten van de PSOVT en dara wordt ook veelviuldig gebruik van gemaakt.


De middag werd zoals gebruikelijk afgesloten met een voortreffelijk diner geserveerd door vriendelijk personeel van de Molenberg. 

koffiemetP1150966P1150967IJs

 

 


 
 
 
Bankrekening nummer.

Wij hebben nu een bankrekening bij de RegioBank. Het bankrekening nr. van de Senioren Politie Twente is nu :  NL24 RBRB 0778 1297 21 Bij opgave svp altijd uw naam, die van uw partner of introducé en uw mailadres opgeven.Was u nog geen lid dan kan dat nog steeds via de link lid worden.

 

 

 

Beste lezers.

Er is nog niets gepland voor de najaarsactiviteit van 2022. U kunt zich dus ook nog niet opgeven. 

Het afgelopen jaar ging de eindejaars dus niet door, zie hieronder. 

Het gaat helaas niet goed met de Corona d.w.z. het virus verspreidt zich nog steeds meer. We moeten vrezen dat de maatregelen langer doorgaan of wellicht verzwaard worden. Teveel onzekerheid dus en dat kunnen we niet hebben. Dus hebben wij ons als bestuur genoodzaakt gezien om de eindejaarsbijeenkomst  van 2021 te cancelen. We beraden ons nog over alternatieven, maar we wilden u niet langer in onzekerheid laten.

U hoort z.s.m. over eventuele andere activiteiten.

Eindejaars2021 gecanceld jpg

 

______________________________________________________________________________________________________

 

Helaas gaat onderstaande dit jaar dus niet door!!! U kunt zich NIET meer opgeven.

Het “Buitenbuffet” bij de Molenberg in Reutum ligt al weer achter ons en we kunnen daar met voldoening op terugzien. We hadden het weer mee en velen van u konden dan ook genieten van een mooie middag die werd afgesloten met een prima geregeld buffet.

Uiteraard vraagt dat om meer en we gaan er daarom vanuit dat we de geplande eindejaarsbijeenkomst op woensdag 15 december door kunnen laten gaan. Aanvang 14.00 uur, zie de flyer hieronder.

 

 

 Opgeven voor Eindejaars

U kunt zich opgeven voor de eindejaars bij onze penningmeester Ted Haitsma door overmaking van de eigen bijdrage naar bankrekening NL24 RBRB 0778 1297 21 t.n.v. Senioren Politie Twente. Mocht het onverhoopt toch niet door kunnen gaan i.v.m. de corona dan kunt u dat bedrag aftrekken van het contributiebedrag voor komend jaar.

Coronamaatregelen

Naar verwachting zullen we bij de eindejaars dus ook weer geconfronteerd worden met corona-maatregelen. Zoals het er nu bijstaat moet u het coronatoegangsbewijs tonen. Verder moeten we de basismaatregelen handhaven zoals geen handen schudden. Volgens de beheerder van de Molenberg is alles prima te regelen in zijn restaurant. Laten we dus hopen dat het door kan gaan en dan hopen we u daar te ontmoeten.

Lid zijn

Helaas denken velen wellicht dat zij lid zijn omdat ze nooit hebben opgezegd, maar als je niet meer betaalde ben je dus ook geen lid meer. Het geld kan ook in deze tijd het probleem toch haast niet zijn. €12,50 p.p. per jaar oftewel plm. €1,- per maand. Wil je meedoen met onze activiteiten of wil je gewoon dat ook in Twente een seniorenvereniging moet kunnen blijven bestaan? Steun ons dan! Heb je daarover een vraag? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Invulling middag

Zoals gebruikelijk ontvangst met koffie, gratis drinken en afsluiting met stamppotbuffet. Natuurlijk gevolgd door een uitgebreid dessert met diverse puddingen en ijstaart.    

Bezoek districtschef
En ja ons is ook toegezegd dat onze districtschef Karlijn Baalman of anders haar plaatsvervanger Roeland Groen zal komen. 

Dit bericht zal spoedig worden aangevuld, doch dan kunt u zich vast opgeven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben nog niets vastgelegd voor de najaarsactiviteit van dit jaar, doch reserveer vast de dinsdag 13 september 2022. Wij hebben vrijwel alles rond voor een bustocht. U hoort z.s.m.
 
 
Om te kunnen laten zien wat wij afgelopen jaar deden blijft de activiteit van afgelopen jaar nog even staan.
 
 
Koud en warm buffet bij de Molenberg 2021
 
Zoals het er nu bijstaat lijkt het erop dat we op woensdag 8 september  de geplande Najaarsactiviteit kunnen gaan houden. Wij gaan er vanuit dat velen van u zullen komen en volgens de beheerder van de Molenberg wordt een barbecue, zoals we eerder planden,  dan te lastig en hij adviseerde een koud en warm buffet. Dus het wordt een ……..
Koud en warm buffet bij de Molenberg
Molenberg terrasWe starten om 15.00 uur met een drankje. De hele middag heeft u vrij drinken! Tegen 16.30 uur gaan we beginnen met het koud en warm buffet en we sluiten af met een  ijsbuffet.
Het is wel de bedoeling dat we alles in de buitenlucht gaan doen. Bij de Molenberg is inmiddels een groot overdekt terras ingericht, zodat we ook bij minder weer buiten kunnen zitten. Uiteraard laat de beheerder ( Jos voor de insiders) zijn inmiddels welbekende treintje lopen voor het geval  u behoefte mocht hebben aan een uitstapje.
 Valt het weer heel erg tegen, dan kunnen we ook naar binnen gaan. 
Ja even minder leuk om te moeten vermelden maar wij zullen ons wel aan de dan geldende coronamaatregelen moeten houden. Hoe die er op dat moment uitzien is even afwachten. We gaan er daarom wel vanuit  dat eenieder zijn verantwoordelijkheid neemt en dat u zich voor uw eigen en andermans veiligheid heeft laten vaccineren als u zich opgeeft. Deelname gratis voor leden
Ja u leest het goed. Voor leden is de deelname gratis. De schade van vorig jaar willen we graag even inhalen natuurlijk 😊. Ook kan i.o.m. het bestuur, zoals eerder bepaald,  een lid een introduce ( niet lid)  meenemen, maar dan moet wel de kostprijs van €30,- betaald worden.
Opgave voor buffet
Wilt u zich opgeven voor het buffet dan kan  dat voor 1 september dit jaar bij onze penningmeester Ted Haitsma  mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld s.v.p. duidelijk uw naam en eventueel die van uw partner of introduce met telefoon nr. in de mail.
 
Bevestiging kan later komen
U kunt zich nu dus al wel opgeven, maar i.v.m. de vakantie perikelen kan het zijn dat u pas na 20 augustus de bevestiging krijgt.

Alsnog lid worden
Wil je alsnog lid worden om van deze unieke gelegenheid gebruik te maken, dan kan dat door  €12,50 per persoon (€25,- met partner) over te maken op bankrekening nr. NL24 RBRB 0778 1297 21 t.n.v. Senioren Politie Twente. Vermeld daarbij altijd svp mailadres en telefoon nr. zodat we bij vragen contact kunnen opnemen.

 

 

 

 

 

Betalingen altijd richten aan Seniorenpolitie twente bankrekening nr. NL24 RBRB 0778 1297 21.