Beste lezers.

I.v.m. de coronacrisis kan deze resi nu natuurlijk NIET DOORGAAN. Helaas maar dat zal duidelijk zijn. De organisatie heeft besloten de reis nu een jaar door te schuiven. Jammer, maar wellicht zijn er  mensen die nu wel mee willen gaan. Je kunt nu natuurlijk ook een jaar langer sparen. 

InfothailandreisIk weet het, we zijn net terug van vakantie, maar voor deze droomreis moeten we bijtijds handelen.We hebben een jaar de tijd, ook om te sparen voor deze reis. Dus hoe eerder u begint, des te minder maandlasten u hebt.

Hier kunt u de flyer bekijken om een indruk te krijgen wat deze reis precies inhoudt.

De complete reis beschrijving kunt u nu ook al  op onze website Reco-travel.nl lezen en/of uitprinten. Wij reizen per touringcar,dus u hoeft niet zelf te rijden links en geen route te plannen. Dus heerlijk relax, alles wordt voor u geregeld. Bij genoeg deelnemers houden we zsm een info-avond bij Preston-Palace. tijdens deze avond wordt u bijgepraat en krijgt u een indruk van Down-under dat onmetelijke grote onbekende land.

Dit alles onder het genot van een heerlijk koud en warm buffet. Wij zien uw komst graag tegemoet.

Wij hebben een extra informatieavond belegd op: " Donderdag 28 november 2019, aanvang 19.30 uur". Wilt u daar nu al meer over weten, dan kunt u dat HIER LEZEN.
Vr.Gr.Ted Haitsma

Aanbiedingen die hier vermeld staan kunnen altijd weer verwijderd worden.Het bestuur heeft geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de aanbiedingen.

Bekijk hier de nieuwste aanbiedingen van Reco Reizen.

Recoafbeelding

  Deze informatie vindt u ook op     facebook

 

 

FlyerThailandnw
 
 
 Kijk voor meer informatie over de hele reis op de website voor Veteranen & Senioren Reco Travel.nl

 

 

Appartement in Tirol ( geplaatst via Ed Broekhuis)   

Info over de laatste aanbiedingen bij:

Edith & Marcel RensenHuisTirol

Alp Appartments****
Egg 118
6541 Tösens
Tirol, Oostenrijk

tel: 0043-(0) 5477-20056
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.alp-appartments.eu

of bij collega Ed Broekhuis 0049 5941.989189 

Voorheen zijn op onze website meerdere zaken te koop aangeboden. Bij het vernieuwen van de site is niets meer overgenomen, want ze bleven er vaak jaren op staan. Overweeg daarom of je een artikel wilt plaatsen. Er wordt hier wel weer mogelijkheid toe geboden, maar er zal in elk geval een maximale termijn aan verbonden worden van enkele maanden, waarna het betreffende artikel automatisch van de website zal verdwijnen.