Beste lezers.

Er is nog niets gepland voor de najaarsactiviteit van 2022. U kunt zich dus ook nog niet opgeven. 

Het afgelopen jaar ging de eindejaars dus niet door, zie hieronder. 

Het gaat helaas niet goed met de Corona d.w.z. het virus verspreidt zich nog steeds meer. We moeten vrezen dat de maatregelen langer doorgaan of wellicht verzwaard worden. Teveel onzekerheid dus en dat kunnen we niet hebben. Dus hebben wij ons als bestuur genoodzaakt gezien om de eindejaarsbijeenkomst  van 2021 te cancelen. We beraden ons nog over alternatieven, maar we wilden u niet langer in onzekerheid laten.

U hoort z.s.m. over eventuele andere activiteiten.

Eindejaars2021 gecanceld jpg

 

______________________________________________________________________________________________________

 

Helaas gaat onderstaande dit jaar dus niet door!!! U kunt zich NIET meer opgeven.

Het “Buitenbuffet” bij de Molenberg in Reutum ligt al weer achter ons en we kunnen daar met voldoening op terugzien. We hadden het weer mee en velen van u konden dan ook genieten van een mooie middag die werd afgesloten met een prima geregeld buffet.

Uiteraard vraagt dat om meer en we gaan er daarom vanuit dat we de geplande eindejaarsbijeenkomst op woensdag 15 december door kunnen laten gaan. Aanvang 14.00 uur, zie de flyer hieronder.

 

 

 Opgeven voor Eindejaars

U kunt zich opgeven voor de eindejaars bij onze penningmeester Ted Haitsma door overmaking van de eigen bijdrage naar bankrekening NL24 RBRB 0778 1297 21 t.n.v. Senioren Politie Twente. Mocht het onverhoopt toch niet door kunnen gaan i.v.m. de corona dan kunt u dat bedrag aftrekken van het contributiebedrag voor komend jaar.

Coronamaatregelen

Naar verwachting zullen we bij de eindejaars dus ook weer geconfronteerd worden met corona-maatregelen. Zoals het er nu bijstaat moet u het coronatoegangsbewijs tonen. Verder moeten we de basismaatregelen handhaven zoals geen handen schudden. Volgens de beheerder van de Molenberg is alles prima te regelen in zijn restaurant. Laten we dus hopen dat het door kan gaan en dan hopen we u daar te ontmoeten.

Lid zijn

Helaas denken velen wellicht dat zij lid zijn omdat ze nooit hebben opgezegd, maar als je niet meer betaalde ben je dus ook geen lid meer. Het geld kan ook in deze tijd het probleem toch haast niet zijn. €12,50 p.p. per jaar oftewel plm. €1,- per maand. Wil je meedoen met onze activiteiten of wil je gewoon dat ook in Twente een seniorenvereniging moet kunnen blijven bestaan? Steun ons dan! Heb je daarover een vraag? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Invulling middag

Zoals gebruikelijk ontvangst met koffie, gratis drinken en afsluiting met stamppotbuffet. Natuurlijk gevolgd door een uitgebreid dessert met diverse puddingen en ijstaart.    

Bezoek districtschef
En ja ons is ook toegezegd dat onze districtschef Karlijn Baalman of anders haar plaatsvervanger Roeland Groen zal komen. 

Dit bericht zal spoedig worden aangevuld, doch dan kunt u zich vast opgeven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments