Politie Senioren Roosendaal
Politie Senioren Roosendaal

Welkom op de website van de vereniging

Politie Senioren Roosendaal 

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet correct is. De eigenaar van deze site is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van afbeeldingen, informatie op deze site of enige link die gevolgd wordt naar externe sites.
Linken, berichten, teksten, beelden, audio en video bestanden behoren toe aan de betreffende auteur. Indien er inbreuk gemaakt wordt op uw auteursrecht verneem ik dat graag. Niets van deze site mag zonder toestemming gebruikt worden.
Er kunnen geen rechten aan deze site worden ontleend. De eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele (in)directe schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. 

Een aantal oudere documenten is opgeslagen bij Microsoft OneDrive. Via linken wordt u daarheen geleid. Om toegang te krijgen dient u gebruik te maken van een link die leden van onze vereniging kunnen aanvragen bij de webmaster