Beste leden

Door de coronaperikelen konden wij tot nu toe helaas geen activiteiten ondernemen. Vanaf 1 juli zijn bijeenkomsten buiten met maximaal 250 mensen en binnen met maximaal 100 mensen weer toegestaan. Wel onder de voorwaarde dat de deelnemers klachtenvrij zijn etc.

Dat houdt in dat wij ook als Senioren van Politie Twente weer activiteiten kunnen opstarten. Velen zijn wellicht nog erg voorzichtig, maar dat zijn wij als bestuur ook. De geplande najaarsreis laten we daarom niet doorgaan. Toch willen we U graag wat aanbieden in de vorm van een “Buitenactiviteit” zodat wij elkaar dit jaar toch weer op een veilige manier kunnen ontmoeten.

Buffet met activiteiten

I.o.m. de beheerder van de Molenberg te Reutum hebben we het volgende besloten.

WOENSDAG, 16 SEPTEMBER van 14.00 tot 18.00 uur houden we een gezellig samenzijn bij de Molenberg te Reutum. Het programma ziet er als volgt uit.  

  1. Ontvangst met koffie en rozijnenbrood
  2. Daarna diverse activiteiten zoals  bowlen en oud Hollandse spelen
  3. Mogelijkheid voor een rondrit in “Het Treintje” van de Molenberg als het goed weer is, daar dit treintje dan “open” moet zijn
  4. Daarna een buffet, bestaande uit vier soorten vlees: karbonade/saté/casselerrib en schnitzel; steeds aangevuld; gebakken aardappeltjes; patat; diverse sauzen; rauwkost; warme groenten; IJs na.
  5. De afsluiting wordt vermoedelijk 18.00 uur

Dit alles wordt in de openlucht bij de Molenberg gehouden met inachtneming van alle voorschriften , zodat het absoluut Corona - proof is. Wij zullen één en ander ook zorgvuldig met de beheerder doornemen.

Wij kunnen u dit als lid van onze vereniging geheel gratis aanbieden. De consumpties zijn dan wel voor eigen rekening. Bij regen is er voor voldoende schuilmogelijkheid bij de Molenberg, Ootmarsumseweg 375, 7667 PB Reutum.

U kunt zich nu al opgeven bij onze penningmeester Ted Haitsma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mogelijk zijn er mensen die nog even hebben gewacht met het betalen van de contributie er vanuit gaande dat er dit jaar toch niets zou doorgaan. Dat is geen probleem, u kunt nu alsnog de contributie voldoen of zich aanmelden als lid via de website Seniorenpolitietwente/lid worden. Dan kunt u alsnog van ons aanbod profiteren voor het bedrag van €12,50 per persoon. 

 

Introducés zijn toegestaan, mits deze met naam worden aangemeld, zij betalen €20,- per persoon exclusief de consumpties. Van tevoren over te maken op bankrekening nr. NL24 RBRB 0778 1297 21 van de Senioren Politie Twente.


 
 
 
 
 

Reacties  

0 #1 Engelbertink Gerrit 22-10-2019 09:23
Geacht Bestuur,

Is een uitvoering mogelijk, om de vertrektijd van de
Voorjaarsreis ]wat later te realiseren. Dit inverband
met de ouderdoms-(ziekte)-startproblemen bij misschien
meerdere toch altijd welwillende deelnemers(sters)
met vriendelijke groeten,
gerrit Engelbertink.

You have no rights to post comments