We hebben nog niets gepland voor DE NAJAARSACTIVITEIT van dit jaar, 2022. U kunt zich dus ook nog niet opgeven.
 
 
Om te kunnen laten zien wat wij afgelopen jaar deden blijft de activiteit van afgelopen jaar nog even staan.
 
 
Koud en warm buffet bij de Molenberg 2021
 
Zoals het er nu bijstaat lijkt het erop dat we op woensdag 8 september  de geplande Najaarsactiviteit kunnen gaan houden. Wij gaan er vanuit dat velen van u zullen komen en volgens de beheerder van de Molenberg wordt een barbecue, zoals we eerder planden,  dan te lastig en hij adviseerde een koud en warm buffet. Dus het wordt een ……..
Koud en warm buffet bij de Molenberg
Molenberg terrasWe starten om 15.00 uur met een drankje. De hele middag heeft u vrij drinken! Tegen 16.30 uur gaan we beginnen met het koud en warm buffet en we sluiten af met een  ijsbuffet.
Het is wel de bedoeling dat we alles in de buitenlucht gaan doen. Bij de Molenberg is inmiddels een groot overdekt terras ingericht, zodat we ook bij minder weer buiten kunnen zitten. Uiteraard laat de beheerder ( Jos voor de insiders) zijn inmiddels welbekende treintje lopen voor het geval  u behoefte mocht hebben aan een uitstapje.
 Valt het weer heel erg tegen, dan kunnen we ook naar binnen gaan. 
Ja even minder leuk om te moeten vermelden maar wij zullen ons wel aan de dan geldende coronamaatregelen moeten houden. Hoe die er op dat moment uitzien is even afwachten. We gaan er daarom wel vanuit  dat eenieder zijn verantwoordelijkheid neemt en dat u zich voor uw eigen en andermans veiligheid heeft laten vaccineren als u zich opgeeft. Deelname gratis voor leden
Ja u leest het goed. Voor leden is de deelname gratis. De schade van vorig jaar willen we graag even inhalen natuurlijk 😊. Ook kan i.o.m. het bestuur, zoals eerder bepaald,  een lid een introduce ( niet lid)  meenemen, maar dan moet wel de kostprijs van €30,- betaald worden.
Opgave voor buffet
Wilt u zich opgeven voor het buffet dan kan  dat voor 1 september dit jaar bij onze penningmeester Ted Haitsma  mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld s.v.p. duidelijk uw naam en eventueel die van uw partner of introduce met telefoon nr. in de mail.
 
Bevestiging kan later komen
U kunt zich nu dus al wel opgeven, maar i.v.m. de vakantie perikelen kan het zijn dat u pas na 20 augustus de bevestiging krijgt.

Alsnog lid worden
Wil je alsnog lid worden om van deze unieke gelegenheid gebruik te maken, dan kan dat door  €12,50 per persoon (€25,- met partner) over te maken op bankrekening nr. NL24 RBRB 0778 1297 21 t.n.v. Senioren Politie Twente. Vermeld daarbij altijd svp mailadres en telefoon nr. zodat we bij vragen contact kunnen opnemen.

 

 

 

 

 

Betalingen altijd richten aan Seniorenpolitie twente bankrekening nr. NL24 RBRB 0778 1297 21.


 
 
 
 
 

You have no rights to post comments