Toon Snijders kreeg 10 juni jl. een herseninfarct. Hij is daarvoor in het ziekenhuis behandeld en voor verdere therapie in het Roesingh geweest. Ik had daar eerder een bericht over geplaatst.Woensdag 31 januari 2024 was ik met een collega bij Toon om even bij te praten. Wij vonden dat Toon goed te pas was en het was fijn hem over zijn herstel en weer voluit over "vroeger" te horen praten. 

Toon zegt nu zelf: "Ik ben best tevreden met hoe het nu gaat. Ik kan nog niet alles maar ik kan weer zelfstandig lopen en ben blij dat mijn spraak etc. allemaal normaal intact is gebleven. Ik weet dat ik nog wel een lange weg heb te gaan maar ik heb er vertrouwen in dat het allemaal nog weer veel beter zal gaan. Ik vind het prima als je dat op de website zet en ik wil alle collega's  die regelmatig langs zijn gekomen bedanken voor hun bezoek. Dat heeft mij veel goed gedaan!

Wij wensen Toon en zijn echtgenote uiteraard dat het soedig weer helemaal goed komt! NB ook de foto is met zijn instemming geplaatst.

Toon Snijders 31 1 2024

You have no rights to post comments