Jos Bruning had me verteld dat hij nu als politievrijwilliger min of meer voor een soort wenstaxi van de politie reed.

Hoe zit dat dan in elkaar vroeg ik. Om dat goed te begrijpen zorgde hij voor een reactie van diegenen die dat regelen. Zij mailden mij als volgt:

“ Jeannet Aalpoel en ik, Marieke van Mourik, zijn zorgregisseurs voor de eenheid Oost-Nederland. 

Een van onze werkzaamheden is om taxivervoer te regelen voor collega’ s die aan het re-integreren zijn of bijvoorbeeld een behandeling krijgen (vanuit de politie) en niet zelf kunnen en/of mogen rijden naar de behandellocatie (retour).

Als een soort pilot maken wij gebruik van onder andere politievrijwilligers die voor ons (althans namens onze afdeling Veilig en Gezond Werken) meerdere malen per maand (en soms per week) collegae vervoeren.

We horen terug dat het ontzettend dankbaar werk is van onze vrijwilligers (ook van Jos!). Zie hiervoor een stukje dat ik bijgevoegd heb en dat we een tijd geleden op Intranet geplaatst hebben.

Wellicht zijn er mensen binnen jullie club die hier interesse voor hebben. Dat vernemen we dan graag! We zijn het beste te bereiken via ons Zorgregie e-mailadres.

We zijn ook bereid een praatje te komen houden als daar behoefte aan is (tijdens werktijden 😉).

Hartelijke groet, ook namens Jeannet Aalpoel

 

NB. Omdat onze website voor een ieder te lezen is heb ik het bedoelde mailadres niet vermeld. Heb je interesse, mail me via contact of eventueel mijn eigen mailadres als je dat weet. Ik stuur het dan gegarandeerd door.

Wil je de reactie van de bedoelde colega zien, lees hier dan verder

Henri

 

You have no rights to post comments