Ik kreeg op zaterdag 17 september bericht dat Frans Timmershuis gisteren was overleden. Ik had kort ervoor nog op de website vermeld dat Frans met een ernstig herseninfarct was opgenomen in het ziekenhuis te Almelo. Frans was jarenlang een bekende collega in Twente als vakbondsman en verenigingsman. Hij was ook jarenlang voorzitter van  seniorencommissie van de PSOVT. Hij heeft ook gezorgd dat deze seniorencommissie werd opgericht, nadien de vereniging SeniorenPolitieTwente. Wij wensen zijn echtgenote Gerda, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit verlies. Voor verdere informatie zie de advertentie. 

Frans Timmerhuis overleden

 

 

Vandaag, maandag 6 juni 2022 gehoord dat Henk Nijhuis is overleden op de leeftijd van 64 jaar. Henk werkte o.a. bij de Parket politie en later bij de Vreemdelingen dienst, nadien genaamd AVIM - Afdeling vreemdelingenpolitie identificatie en Mensenhandel.Voor meer bijzinderheden zie de advertentie hieronder.

Henk Nijhuis 4 6 2022

 

Op donderdag 2 juni bericht ontvangen dat oud collega Arie van Hemert is overleden op de de leeftijd van 97 jaar. De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op vrijdag 3 juni om 13.00 uur in Usselo. Arie werkte onder meer bij de rijwielcentrale In Enschede en was ook lid van de Twentse Politie Kapel.Voor meer bijzonderheden zie de overtlijdensadvertentie.

Arie van Hemert 2022

 

 

Wij krijgen soms de vraag waarom bericht overlijden niet is geplaatst of waarom de Nieuwsflits dan nog wordt gestuurd. Meestal is dat dan niet bekend. Wij krijgen deze berichten niet van het korps doorgestuurd.