Ik kreeg onlangs bericht dat Arie Keizer was overleden op 13 september dit jaar. De condoleance was op 18 september, dus helaas te laat om daar nu nog heen te gaan. Er is wel een correspondentieadres bekend, dus u kunt nog wel reageren. Zie voor de juiste informatie de advertentie die mij is toegestuurd. Volgens de informatie die mij is toegestuurd werkte Arie Keizer eerst bij de Rijkspolitie en later in Almelo. Zijn laatste woonplaats zou Enschede geweest zijn.

Arie Keizer

Ik kreeg informatie dat Martin van der Meer afgelopen weekend is overleden aan darmkanker. Martin was in dienst bij de Kmar maar heeft, net als meerdere andere Kmar-leden, jarenlang deel uitgemaakt van de Divisie Recherche afdeling Zwacri regiopolitie Twente, Hoofdbureau Enschede. Velen zullen hem dus kennen.  Hij was al geopereerd, het ging goed en vooruitzichten waren dat hij herstellende was. Collega's hadden hem onlangs nog gesproken, maar hij is dus toch vrij plotseling overleden.  Zie verder de overlijdensadvertentie.

Martin vd Meer

Wij krijgen soms de vraag waarom bericht overlijden niet is geplaatst of waarom de Nieuwsflits dan nog wordt gestuurd. Meestal is dat dan niet bekend. Wij krijgen deze berichten niet van het korps doorgestuurd.