Voorjaarsbijeenkomst 2022

De voorjaarsbijeenkomst had plaats op woensdag 6 april 14.00 uur, weer bij de Molenberg, Ootmarsumseweg 375 Reutum.

Veel van onze senioren hadden er naar uitgekeken en gelukkig kon het nu wel doorgaan al hadden we op het laatst nog veel afzeggingen van mensen die ziek waren. Zo ook onze "eregast" Karlijn Baalman, die zich nog kort voor aanvang had ziekgemeld. De deelnemers werden onthaald met koffie en thee een een heerlijke roomsoes.

JurrievdGOnze voorzitter Jurrie van der Geize heette iedereen welkom en stond daarbij ook stil bij de overledenen van het afgelopen jaar.

Hij sloot af  met het volgende gedicht:

DE MENSEN VAN VOORBIJ, ZIJ BLIJVEN MET ONS LEVEN.

DE MENSEN VAN VOORBIJ, ZE ZIJN MET ONS VERWEVEN.

IN LIEFDE, IN VERHALEN, IN BLOEMENGEUREN, IN EEN LIED DAT OPKLINKT UIT VERDRIET

 

Willem Rödel sprak ons daarna nog toe als voorzitter van de Psovt. Hij heeft ons uitgelegd waarom de Psovt het   niet eens is met de leiding van de Eenheid over de subsidie die gegeven wordt.

Het gaat om overeenkomsten die in het verleden zijn aangegaan en die nu zijn gewijzigd. Ook heeft Willem nog eens uitgelegd dat wij als Senioren nog altijd lid zijn van de Psovt volgens de statuten. Als het aan het bestuur ligt blijft dat zo.

Daardoor kunnen wij ook nog steeds deelnemen aan de activiteiten van de PSOVT en dara wordt ook veelviuldig gebruik van gemaakt.


De middag werd zoals gebruikelijk afgesloten met een voortreffelijk diner geserveerd door vriendelijk personeel van de Molenberg. 

koffiemetP1150966P1150967IJs

 

 


 
 
 
Bankrekening nummer.

Wij hebben nu een bankrekening bij de RegioBank. Het bankrekening nr. van de Senioren Politie Twente is nu :  NL24 RBRB 0778 1297 21 Bij opgave svp altijd uw naam, die van uw partner of introducé en uw mailadres opgeven.Was u nog geen lid dan kan dat nog steeds via de link lid worden.

 

 

 

You have no rights to post comments