Voorjaarsbijeenkomst i.p.v. Eindejaarsbijeenkomst.

De voorjaarsreis van afgelopen jaar kon helaas niet doorgaan. Onzeker is wat in 2022 wel of niet kan. Daarom hebben wij besloten in 2022 een voorjaarsbijeenkomst te organiseren. Voorlopig hebben wij daarvoor woensdag 16 februari 2021 gereserveerd. Zoals in de flyer staat is dit GRATIS VOOR LEDEN. .Het wel de bedoeling dat we dit weer bij de Molenberg gaan organiseren op de wijze waarop wij ook de najaarsbijeenkomst eerder hielden.

Flyer Nieuwjaarsmiddag 2022

 


 

 

 

 

 

 

 

We zullen bijtijds een nieuwsflits versturen aan onze leden als er meer bijzonderheden over bekend zijn. Uiteraard nemen wij de Coronaperikelen serieus en dat kan inhouden dat wij de datum nog een maand doorschuiven als dat noodzakelijk is. Onze gezondheid gaat voor!

 

Bent u al lid, dan kunt u zich voor de Nieuwjaarsbijeenkomst opgeven  bij Ted Haitsma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bent u geen lid, dan kunt u zich voor komend jaar opgeven als lid voor Euro 12,50 p.p.en kunt u ook gratis naar de Voorjaarsbijeenkomst. Doe dit s.v.p. bij voorkeur via de link contact/lid worden. U mag ook altijd mailen via de link Contact.

 
Introducees zijn i.o.m. bestuur toegestaan tegen betaling van de kostprijs van Euro 31,50.
 
nieuwNieuw bankrekening nummer.

 

NB: Ons bank rekening nr. is gewijzigd! Wij hebben nu een bankrekening bij de RegioBank. Het bankrekening nr. van de Senioren Politie Twente is nu :  NL24 RBRB 0778 1297 21 Bij opgave svp altijd uw naam, die van uw partner of introducé en uw mailadres opgeven.Was u nog geen lid dan kan dat nog steeds via de link lid worden.Hebt u geen vaste partner (m

 

 

 

You have no rights to post comments